середу, 8 лютого 2017 р.

Безпека Інтернету

З нагоди Дня безпечного Інтернету 7 лютого  у школі пройшли уроки Інтернет-безпеки з метою ознайомлення учнів з правилами поведінки в Інтернеті, інформаційні бесіди, організовано перегляд відеороликів та презентацій  «Безпека дітей в Інтернеті» та обговорення побаченого, огляд Інтернет-сторінки  «Онляндія: безпечна веб-країна».


 Учні початкових класів обговорювали віртуальні загрози, які можуть завдати шкоди в реальному житті, переглянули мультиплікаційні ролики про правила з Інтернет-безпеки . Так в 3-А класі  була проведена урок-гру на тему: «Подорож в безпечну країну Інтернет», переглянуто презентацію "Інтернет - користь чи прихована небезпека".
   

      Агітбригада  8-Б класу  приготувала виступ  «Я за безпечний Інтернет». В казковій формі учні розповідали про безпечну поведінку в Інтернеті та провели вікторину «Що я знаю про безпечний Інтернет?»
 Для учнів 5-6 класів була проведена інформаційна бесіда «Неприємності в мережі Інтернет» та  тренінг  «Безпечний Інтернет». Учні старших класів визначали шляхи попередження негативного впливу роботи в Інтернеті, ознайомилися з інформацією щодо безпечного використання сайтів для підлітків та, об’єднавшись в групи, створювали відеоролики (10 клас) та презентації (11 клас), присвячені безпечній роботі в Інтернеті.



За результатами проведених заходів учні школи  підготували стіннівку та малюнки на виставку «Ми за безпечний інтернет».




View more presentations or Upload your own.

Немає коментарів:

Дописати коментар