середу, 23 грудня 2015 р.

Тиждень інформатики 2015

  
     Тиждень інформатики «У вирі інформаційних технологій» було проведено в школі з 14 грудня по 18 грудня з метою розвитку інтересу учнів до предмету, логічного мислення та самостійності, встановлення між предметних зв’язків, поглиблення знань учнів з інформатики.
                    
   Тиждень розпочався виставкою стіннівок на інформаційну тематику, в якому прийняли участь учні  7 – 11 класів. Панорама стіннівок була цікава своїми матеріалами. В газетах висвітлювалася різноманітна інформація, містилися цікаві рубрики, новини, усмішки, оголошення поради, крилаті вислови, загадки, ребуси та кросворди. Всі стіннівки мали естетичний вигляд, були різноманітними та цікавими.
Не менш цікавим був конкурс малюнків. Проведений він був в два етапи: конкурс малюнків, виконаних в графічному редакторі Paint та фото, оброблених в растрових редакторах.
 Найкращими роботами було визнано малюнки таких учнів:
Козлова Тетяна ( 11 клас),
Бондаренко Анастасія (7- Б клас),
Коваленкова Ліза (6-А клас),
Бондарчук Софія (7-А клас),

Білий Веніамін (11 клас).
 
       Дуже цікаво пройшов інформаційний марафон-конкурс  серед учнів 9, 10 та 11 класів.  Ще за три тижні учні отримали домашнє завдання, готували відео ролик, завдання для конкурсів, сценки. А на самому святі три команди  « Хакери», « Вірус» та « Контейнер» активно змагалися за звання кращих інформатиків. Розминка, конкурси « Анограми», « Впізнай прислів’я»,   « Показуха», «Комп’ютерні жаргонізми», « Заміни одну букву»  стимулювали учнів до активної та цікавої гри. Учасники показали теоретичні знання, вміння розв'язувати логічні задачі.   Перше місце отримала команда « Контейнер» (11 клас), а друге місце розділили команди « Хакери» та « Вірус». Переможці отримали грамоти та солодкі призи. 

Немає коментарів:

Дописати коментар